Voor mij was de harp liefde op het eerste gezicht, en nog steeds houd ik veel van het instrument. Vanwege de klank natuurlijk, maar ook omdat er niets tussen mij en de snaren zit: je hebt heel direct contact met je instrument. Lesgeven doe ik omdat ik graag anderen muziek wil laten maken, ze wil laten horen en voelen hoe je met muziek contact kunt maken en je kunt uiten. Het is prachtig om dat in je leerlingen terug te horen.

Al meer dan 15 jaar werk ik bij de Zeister Muziekschool en de Biltse Muziekschool. Wil je ook graag harp leren spelen? Dan kun je je daar aanmelden voor een cursus of een proefles. Wil je eerst meer informatie over de harp? Dan kun je me ook een mailtje sturen.

In de lessen besteed ik natuurlijk veel aandacht aan een goede opbouw van de techniek, maar vooral ook aan het leren luisteren en aan samenspel. Voor beginners heb ik een harp lesmethode ontwikkeld. Daarna is er voor harp een heel breed repertoire aan muziek, voor alle niveaus en in verschillende stijlen, zodat elke leerling kan spelen wat voor hem of haar op dat moment interessant en uitdagend is.